In computer terminologie, het is ook wel aangeduid als de USB-aansluiting.

Het eerste geval, de computer komt in het geval is. Een computer geval bevat alle accessoires die de computer nodig heeft om er goed uitzien en om het te beschermen tegen de onvermijdelijke stoten en morsen. Dit geval biedt bescherming tegen stof, vocht, vuil en constante temperatuurschommelingen.

Er zijn vele soorten van de gevallen beschikbaar, waaronder computer gevallen met fans, AC-adapters, accessoires, plug-ins, externe opslagapparaten, en nog veel meer. De buitenbehuizing van de computerbehuizing wordt gemaakt van één van diverse materialen, zoals kunststof, glas, metaal en gehard glas.

De LCD-schermen zijn bekend bij de meerderheid van de mensen. Een monitor of het scherm is een onderdeel van het computersysteem dat weergegeven beelden op een draad. Het beeld wordt verdeeld in stroken door het schakelen van de elektrische signalen van de signaalgenerator voor het scherm door middel van modulator.

Sommige mensen de voorkeur aan een toetsenbord in plaats van een monitor, omdat het hen beter input en controle over het systeem geeft. Toetsenbord en monitor of laptop wordt ook wel een laptop.

Een andere belangrijke component van de hardware de CPU, een processor waardoor de software in het systeem bestuurt. De meest gebruikte processors zijn de Intel, AMD en Advanced Micro Devices.

Een ander onderdeel van de hardware is de grafische kaart. De grafische kaart is ook bekend als de videokaart. Deze grafische kaarten zijn verantwoordelijk voor het weergeven van beelden op het scherm om de computer gebruikers.

.

Ook interessant

Hardware

In computer terminologie, het is ook wel aangeduid als de USB-aansluiting. Het eerste geval, de computer komt in het geval is. Een computer geval bev ...

Lees verder

Computers

Computers, De Complete Revisie Van Een Sub-Industrie En Een Van De Grootste Verstoorders Om Het Online LevenU hebt waarschijnlijk gehoord van de term ...

Lees verder

Print Scan En Copy

Hoe u een scanner voor uw bedrijf selecteertAls u een printer heeft, vraagt ​​u zich misschien af: "Hoe komt het dat ik zoveel print en waarom kan die ...

Lees verder